Верзалитови плотове

Solo
Tempo
Studio


Имаме 0 продукта на различни цени.

Верзалитови плотове

информация за доставка Всички верзалитови плотове са произведени в Италия и се доставят до Ваш адрес с плащане при доставка

МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ЗА ПОРЪЧКА 10 БРОЯ!
Доставка до всяко населено място в България чрез Еконт, с плащане при доставка и максимално ниска цена!
Информация за цена на доставка: Виж условия за доставка и гаранция »
верзалитови плотове, плотове за маси

Верзалитови плотове за маси

Верзалитът е съчетание на модерните технологии с качествата на класическите материалите – в резултат получаваме екологична издръжливост и перфектен материал за маси - верзалитови плотове за маси.

Продуктите от верзалит преминават през екстремни тестове за издръжливост на структурата и лаковете, високо устойчиви са на непрекъсната употреба в кафенета, заведения, барове, дискотеки и заведения за хранене.

В специални камери Werzalit бива подложен на действието на крайни климатични фактори и амлитуди – между -20° и + 70° С.

От верзалит се изработват различни по размер плотове за маси. Съставен е от пресован дървен материал с втопено полимерно покритие.

Според предназначението си верзалитовите плоскости за маси се обработват допълнително, като им се придават определени качества. Обработва се лесно като дърво, а свойствата на полимера не позволяват надраскване, пропукване и огъване.

В горната част на полимерната плоскост може да бъде поставен щампован лист – едноцветен, пъстър или с желаното изображение.

Доставка на верзалитови плотове се извършва в рамките на 2 работни дни до следните градове:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин и други населени места.

Виж пълен списък и условия за доставка тук. Цени за доставка на верзалитови плотове се уточняват преди изпращане на поръчката.