ВАЖНО: до Април 2019 работим само на едро! Минимална стойност на поръчката е 2000 лева!

Имаме 35 продукта на различни цени.

Бар столове в за заведения

информация за доставка Всички бар столове в за заведения са произведени в Италия и се доставят до Ваш адрес с плащане при доставка

За цена на едро се обадете на телефон 0884 131 999


Доставка до всяко населено място в България чрез Еконт, с плащане при доставка и максимално ниска цена!
Информация за цена на доставка: Виж условия за доставка и гаранция »

Бар столове за заведения и дом

Бар столове, които предлагаме са от последните колекции на производители от Италия. Предлагаме само актуални модели, отговарящи на най-високите изисквания за качество и балансирана цена, подходящи за домашна употреба, в заведение, кафене, дискотека. Голямото разнообразие от цветове и дизайн позволява на нашите клиенти да намерят точно това, което искат.

Според индивидуалните предпочитания можете да избирате между бар столове с въртяща се основа, столове с автоматично връщане, статични бар столове, бар столове с амортисьор за регулиране на височината, със седалки от поликарбонат, техно полимер, дърво, рециклиращ се полимер или поликарбонат.

Основите могат да бъдат от хромирана стомана, алуминиеви анодизирани или комбинирани. Сроковете за доставка са съкратени максимално, благодарение на приложените от нас иновативни информационни и логистични решения.

Извършваме доставка до всички населени места в България:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин и други населени места.

Виж пълен списък и условия за доставка тук.