Пластмасови Мебели

Пластмасови Столове
Пластмасови Сгъваеми столове
Пластмасови Маси
Пластмасови Сгъваеми маси
Пластмасови Пейки и Кресла
Детски пластмасови мебели


Имаме 12 продукта на различни цени.

Пластмасови Сгъваеми столове в пластмасови мебели

информация за доставка Всички пластмасови сгъваеми столове в пластмасови мебели са произведени в Италия и се доставят до Ваш адрес с плащане при доставка


Доставка до всяко населено място в България чрез Еконт, с плащане при доставка и максимално ниска цена!
Информация за цена на доставка: Виж условия за доставка и гаранция »

Пластмасови сгъваеми столове за градина, тераса или двор

Сгъваеми, леки и издръжливи. Високото качество на пластмасата, от която са изработени сгъваемите столове, позволява да се радваме на комфорта им дълги години. Не заемат излишно място, лесно се преместват и транспортират, достъпни са в различни цветове и модели. Регулирането на облегалката позволява да се използват и за релаксация, тъй като част от моделите предлагат много голям ъгъл на сгъване, същевременно запазвайки сигурна стабилност. Сгъваемите къмпинг столове се предлагат в няколко цвята и модела. Имат анодизирани алуминиеви крака, облегалка и седалка от PVC плат и неръждаеми болтчета. Това ги прави идеални за пикник, риболов, излет, къмпинг.

Извършваме доставка на сгъваеми столове до всички населени места в България:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин и други населени места.

Виж пълен списък и условия за доставка тук.