Пластмасови Мебели

Пластмасови Столове
Пластмасови Сгъваеми столове
Пластмасови Маси
Пластмасови Сгъваеми маси
Пластмасови Пейки и Кресла
Детски пластмасови мебели


Имаме 62 продукта на различни цени.

Пластмасови Мебели

информация за доставка Всички пластмасови мебели са произведени в Италия и се доставят до Ваш адрес с плащане при доставка


Доставка до всяко населено място в България чрез Еконт, с плащане при доставка и максимално ниска цена!
Информация за цена на доставка: Виж условия за доставка и гаранция »
пластмасови мебели

Пластмасови мебели - маси и столове

Пластмасови и градински мебели на изгодна цена. Пластмасови маси и столове – предлагат удобство на балкона, в двора или в градината. Незаменими са при посрещане на гости в летните вечери.

Асортиментът ни включва широка гама евтини мебели - сгъваеми столове, маси, пейки и безопасни детски мебели. Към основните пластмасови столове, маси и пейки - предлагаме и аксесоари, които да внесат допълнителен уют и удобство.

Предимството на нашите предложения е съчетанието между ниска цена, високото качество и интересен дизайн. Отстъпка и промоция за количества на едро. Мебелите са лесни за поддръжка и съхранение. Част от нашите пластмасови мебели са стифиращи се - пластмасовите столове влизат един в друг, а пластмасовите маси се разглобяват и заемат малко място за съхранение.

Доставка на пластмасови мебели се извършва в рамките на 2 работни дни до следните градове:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин и други населени места.

Виж пълен списък и условия за доставка тук. Цени за доставка на пластмасови мебели се уточняват преди изпращане на поръчката.