Градински мебели от TopLine.bg

Градински мебели за Вашия комфорт от TopLine.bg

Не само къщата и апартамента изискват красив дизайн, но и градината Ви за отдих. През лятото това е любимото място за цялото семейство. Поради тази причина тя трябва да е обзаведена с удобна и практична градинска мебел, която да Ви позволява пълноценно да се насладите на почивката си.

С какво е по-различна от стандартната мебел?

Мебелите за градина се изработват от различни материали, които да гарантират дълготрайност, надеждност и естетичен външен вид. Повечето от тях са водоустойчиви, не се влияят от метеорологични условия, удобни са за пренасяне и са лесни за почистване и поддръжка.

TopLine.bg Ви предлага голямо разнообразие от качествено градинско обзавеждане: удобни столове, луксозни маси, практични шезлонги, люлки, походни легла и чадъри. Всички материали, които са използвани в производството на продуктите, преминават специална обработка. Мебелите издържат на големи температурни разлики и не се обезцветяват от слънцето.

Градинските комплекти на TopLine.bg са подходящи и за градски и плажни заведения.

На какво да се обърне внимание при избора?

Краката на Вашата мебел трябва да бъдат по-широки, за да не потъват в земята или пясъка.

Ако живеете до море или климата във Вашия район е по-влажен, то тогава трябва да се обърне внимание на мебели от влагоустойчив материал, като например пластмаса или метал.

Ако избирате мебел, която да бъде изложена на директни слънчеви лъчи, тогава се насочете към изкуствения ратан. Той е много устойчив и може да бъде използван и през зимата.

Посрещнете лятото с правилно подбраното обзавеждане за градина Ви, което да е в хармония със стила на Вашата къща или заведение. И не забравяйте, че основната му роля е да достави комфорт и наслада на Вас и гостите Ви.

Нашите предложения за градински мебели

пластмасови мебели за градина
шезлонги за градина
градински мебели от ратан
метални градински мебели
мебели за къмпинг
градински люлки
градински чадъри
принаджености за плаж и градина

Градински столове и маси

Градински столове и маси за прекарване на приятно време с приятели. Цветовете и моделите трябва да бъдат съобразени помежду си, както и с останалите елементи на градината. Добре е да бъдат леки и стабилни.


виж всички столове »

виж всички маси »

Метални столове и маси


виж всички метални столове »

виж всички метални маси »

Градинска ратанова мебел: ратанови столове и маси от изкуствен ратан


виж всички ратанови столове »

виж всички ратанови маси »

Шезлонги

Може да изберете между модели с регулация на облегалката и шалте в най-различни цветове. При избора трябва да помислим и за съхранението през зимата – съвременните модели се сгъват и заемат минимално пространство.


виж всички шезлонги »

Градински люлки

Екзотичен привкус на градината ще придаде и присъствието на люлка, заедно с присъствието на удобни и модерни градински мебели. Предлагат се в най-различни модели, материали и цветове. Какво ще изберем зависи от нуждите ни. Моделите с 4 места са подходящи когато очакваме повече хора, които ще ги използват едновременно, докато 3 местните са подходящи за постоянна употреба от 2-3 лица. Пластмасовите варианти на градинските люлки са олекотен вариант на металните, но също са изработени изключително здрави и стабилни.


виж всички градински люлки »

Чадъри

Друг необходим аксесоар е градинският чадърът, под който да скрием градинските мебели от слънчевите лъчи през лятото. При него освен цвета трябва да подберем и подходящия материал на колоната. Не бива да се подвеждаме по ниските цени на градинските чадъри – употребата на нискокачествени материали може да доведе до бърза повреда на чадъра. Предлагат се чадъри с чупещо се рамо, спици и закачалки. Не забравяйте и основата за чадъра – тя може да бъде пластмасова с пълнеж от вода или пясък, или от армиран декоративен бетон.


виж всички чадъри »

При покупката на всички градински мебели трябва да обърнем внимание на материалните, от които са изработени. Те трябва да издържат на високи температури, на слънчеви лъчи и влага. Важно е също да се почистват лесно, тъй като на открито това може да е проблем.

Сгъваеми столове и маси

Добър вариант са сгъваемите столове и маси които можем да приберем в по-малко помещение за зимата. Спазването на тези няколко насоки ще ни позволи дълго време да се радваме на избраните мебели за градина.


виж всички сгъваеми столове »

виж всички сгъваеми маси »

Имате въпрос или искате да поръчате по телефон? Обадете се на 0884 131 999!

Доставка на всички продукти се извършва за 1 работен ден до следните градове:

магазин за градински мебели топлайн София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Перник, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин и други населени места. Виж пълен списък и условия за доставка тук.

Доставка до всяка точка в България чрез Еконт за 1 работен ден!


Виж условия за доставка и гаранция »